söndag 9 december 2012

Pepparkaksgubbarna i luciatåget

Detta är helt sjukt: http://na.se/nyheter/laxa/1.1909703-pepparkaksgubbar-forbjuds-i-luciataget

Folk får inte ens vara pepparkaksgubbar på luciatågen längre för att det kan anses vara rasistiskt. Då kan vi väl skita i att ha lucior och stjärngossar också. De är ju vita? Varför ska de vita få vara med i luciatåget, men inte de bruna? Det är ju för tusan mer rasistiskt att ta bort pepparkaksgbbarna än att ha dem kvar? Tomtarna kan ju också försvinna. De röda indianerna kanske tar illa upp annars.

Vi lever i en värld där folk ser olika ut och har olika hudfärg, men vad tusan spelar det för roll? Det kommer sluta med att alla får måla sig blåa i fejjan. Nej, just ja. Smurfarna kanske tar illa upp då?

Förresten så tycker jag att alla ska sluta klaga på att invandrarna tar bort det svenska i Sverige. Det är inte de som har bestämt att pepparkaksgubbarna inte får vara med. Det är vi svenskar. Helt ärligt så tror jag inte att de bryr sig ett skit om att det är pepparkaksgubbar i luciatåget. De symboliserar pepparkakor, inget annat! Och so what om de skulle ha symboliserat bruna människor? Menar folk att människor som inte är från Sverige inte ska få vara med i ett luciatåg?

2 kommentarer:

  1. Jag läste detta på aftonbladet och visste inte om jag skulle skratta eller gråta? Vart är världen på väg egentligen?

    SvaraRadera